Nieuws

Volvo Assistance: ga gerust op weg

Volvo Car Belux voert vanaf 2 januari 2024 een belangrijke verandering door in haar Road Assistance-programma. Touring zal de nieuwe partner worden om de Volvo-klanten te ondersteunen bij een ongeval of pech. Met Volvo Assistance en Touring bent u zo 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschermd en dit in heel Europa.

Veiligheid en Volvo gaan al jaren hand in hand, maar soms is pech onderweg onvermijdelijk. Daarom staat Volvo erop om de beste ondersteuning te bieden aan haar klanten. Zo kan iedere Volvo-rijder gerust en met een veilig gevoel de baan op. Of u nu uw sleutels verliest, met een lege batterij op uw oprit staat of bij een ongeval betrokken bent... geen probleem. Volvo Assistance staat voor pechverhelping thuis en onderweg, altijd en overal.

Het belang van de vernieuwde Volvo Assistance in samenwerking met Touring: “Volvo Cars vindt het belangrijk dat de consumenten weten dat ze veilig zijn, maar pech zit soms in een klein hoekje. Op dat ogenblik is het een extra geruststelling te kunnen rekenen op Volvo Assistance en op het uitgebreide nationale en internationale netwerk van Touring. De wegenwachter in binnen- en buitenland biedt een extra toegevoegde waarde aan ons Road Assistance-programma. Volvo Cars wil de Volvo-klant de zekerheid bieden dat Volvo Assistance en Touring hen snel en professioneel verder helpen. Daarom zijn wij erg blij om deze samenwerking met Touring te kunnen aankondigen.” aldus Elfi Janssens, CEO van Volvo Car Belux.

Dankzij de structuur van onze bijstandsformule, kan iedere Volvo-klant levenslangs genieten van Volvo Assistance als de wagen in België of Luxemburg is aangekocht en onderhouden wordt bij een erkende Volvo-verdeler. Zorgeloos onderweg met Volvo, for life.

U kan ook naar een Volvo-verdeler naar keuze gesleept worden, als u pech hebt tot 30 km buiten de landsgrenzen. Alles om u een zorgeloze en aangename pechverhelping te bieden.

Voor Touring is de samenwerking met Volvo een bekroning van de inspanningen om leider te zijn in de bijstand voor zowel thermische, hybride als elektrische voertuigen. “Touring heeft de voorbije jaren sterk ingezet op het verwerven van kennis en competenties inzake elektrische en hybride voertuigen”, zo stelt Xavier De Buck, B2B Directeur van Touring. “Volvo is een merk dat sterk staat in de ontwikkeling van deze schone technologie. Het feit dat zij nu voor ons kiezen, is een erkenning van deze inspanningen en van de competenties van onze wegenwachters. Wij zijn blij op die manier te kunnen bijdragen tot een van de kernwaarden die het merk Volvo belichaamt: het vertrouwen om gerust op weg te kunnen gaan.”

In de kijker

Verbeterde oplaadmogelijkheden in Europa

Verbeterde oplaadmogelijkheden in Europa

Volvo Cars geeft haar Europese klanten betere openbare laadmogelijkheden met de introductie van een hele reeks handige nieuwe functies – allemaal beschikbaar via de Volvo Cars-app.

Verbeterde oplaadmogelijkheden in Europa
Volvo Assistance: ga gerust op weg

Volvo Assistance: ga gerust op weg

Volvo Car Belux voert vanaf 2 januari 2024 een belangrijke verandering door in haar Road Assistance-programma. Touring zal de nieuwe partner worden om de Volvo-klanten te ondersteunen bij een ongeval of pech.

Volvo Assistance: ga gerust op weg